Premierul Florin Cîţu a precizat că cea mai mare creştere economică din UE a fost prognozată de Comisia Europeană pentru România. „Sectorul privat a răspuns pozitiv la măsurile implementate până acum şi are încredere că ne vom ţine de toate reformele anunţate”, a adăugat prim-ministrul

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am promis, am făcut! Comisia Europeană estimează o creştere economică de 7.4% în 2021 pentru România.  CEA MAI MARE creştere economică din UE! Sectorul privat a răspuns pozitiv la măsurile implementate până acum şi are încredere că ne vom ţine de TOATE reformele anunţate”, a scris Florin Cîţu miercuri pe Facebook. 
 
Comisia Europeană a revizuit din nou în creştere puternică prognoza privind evoluţia economiei româneşti în acest an. Potrivit noii estimări, economia României va creşte cu 7,4% în 2021 şi cu 4,9% anul viitor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.