Bine ai venit la News.ro! Pentru a accesa tot conținutul publicat de către echipa editorială News.ro, scrie-ne la abonamente@news.ro.

Bătaie între elevi, la o şcoală din Tecuci. Poliţia şi unitatea de învăţământ au declanşat anchete - VIDEO

Scris de Ciprian Sterian |
Bătaie între elevi, la o şcoală din Tecuci. Poliţia şi unitatea de învăţământ au declanşat anchete - VIDEO

Poliţiştii din Galaţi au întocmit un dosar penal în urma apariţiei pe reţelele sociale a unui filmuleţ în care doi elevi de la o şcoală din Tecuci apar lovindu-se extrem de grav, cu lovituri puternice, totul întâmplându-se sub privirile celorlalţi, colegii, unii dintre ei amuzându-se chiar. De asemenea, o anchetă a fost demarată şi la nivelul şcolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a petrecut înaintea vacanţei de vară, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie din Tecuci, în timpul unei pauze.  Filmarea a devenit acum virală şi a atras atenţia autorităţilor.

Din filmuleţ  reiese că scandalul ar fi izbucnit iniţial între două fete, după care o fată apare bătându-se extrem de puternic cu un băiat. Cei doi se lovesc în mod repetat,  fata primind lovituri cu cotul în spate, în timp ce băiatul este lovit de aceasta cu picioarele. Unii dintre colegii celor doi încearcă să-I despartă, în timp ce alţii asistă amuzaţi la incident şi filmează.

În urma apariţiei acestor imagini, miercuri, IPJ Galaţi a transmis că a demarat o anchetă şi a deschis un dosar penal.

"În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care doi adolescenţi se lovesc, intr-o sală de clasă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini şi împrejurările în care s-a produs incidentul.".

De asemenea, conducerea şcolii  a demarat o anchetă în acest caz pentru a-I identifica pe cei implicaţi în agresiune şi a dispune măsuri în consecinţă. 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Recomandările editorilor