Samuel Ingham III, care a fost desemnat de tribunal avocat al cântăreţei Britney Spears, şi-a anunţat demisia din cazul tutelei artistei pop, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ingham a depus actele marţi, cerând Curţii Superioare din Los Angeles să îl revoce din postul de reprezentat legal al lui Spears. 

„Samuel D. Ingham III, prin aceasta, demisionează din funcţia de avocat numit de curte pentru Britney Jean Spears, aflata sub tutelă, începând cu numirea unui nou avocat”, se arată în documente.

Ingham a reprezentat-o pe Spears timp de 13 ani, de când a fost plasată sub tutelă. În 2008, tribunalul a făcut acest aranjament, cu tatăl ei, Jamie Spears, ca unic tutore.

Samuel Ingham şi relaţia profesională cu Spears au fost puşi sub semnul întrebării luna trecută, când artista a avut o mărturie incendiară, numind tutela sub care se află drept „abuzivă”. Adresându-se curţii prima dată după 13 ani, ea a cerut răspicat că îşi doreşte să fie liberă să decidă asupra propriei vieţi.

Aceasta este a treia demisie anunţată în cazul tutelei lui Spears, după cea a companiei fiduciare Bessemer Trust, care a citat obiecţiile prezentate de cântăreaţă în audiere, şi a lui Larry Rudolph, care a reprezentat-o pe Britney Spears timp de 25 de ani ca manager.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.