Fotbaliştii clubului Dinamo au adresat un mesaj membrilor DDB şi tuturor suporterilor dinamovişti prin intermediul AFAN, în care arată problemele cu care se confruntă de câteva luni, dar şi faptul că acestea s-au acutizat după intrarea clubului în insolvenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne simţim datori să vă transmitem următorul mesaj

Înainte de toate, vrem să vă mulţumim pentru sprijinul extraordinar, financiar şi sentimental pe care l-aţi acordat în ultimele luni, cele mai grele din istoria lui Dinamo! Fără efortul comun făcut de voi şi de noi, jucătorii, cu siguranţă astăzi Dinamo n-ar mai fi fost în prima liga!

Vrem însă totodată să ştiţi, atât voi cat şi toţi cei care urmăresc fotbalul românesc, că stările de incertitudine şi nesiguranţă prin care trecem noi de luni de zile s-au acutizat acum când am aflat că Dinamo a intrat din nou în insolvenţă.

Înainte să ne acuzaţi, vă rugăm să ne ascultaţi!

Reprezentanţii DDB ne-au făcut anumite promisiuni care nu au fost respectate. Am fost asiguraţi că nu o să avem nicio pierdere financiară şi că ne vom primi toate restanţele. Acum suntem trimişi la administratorul judiciar. Dumnezeu ştie ce se va alege de drepturile noastre salariale! Gândiţi-vă că pentru noi acestea sunt singurele surse de venit! La fel ca şi voi avem familii, avem copii! Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru şi aţi avea facturi de plătit?

Am vrea să vă explicăm şi de ce nu vrem să jucăm meciuri amicale: din cauză că există riscul de accidentări, iar, dată fiind insolvenţa clubului, acesta poate rezilia unilateral contractul timp de 60 de zile de la momentul intrării în insolvenţă! Riscăm ca Administratorul Judiciar să ne rezilieze unilateral contractul şi să rămânem pe drumuri şi pe deasupra accidentaţi şi cu costuri de recuperare medicală pe care ar trebui să le suportam noi şi familiile noastre!

Respectăm programul de antrenament comunicat de antrenor, cu toate ca în conformitate cu Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal ar trebui să avem un doctor care să supravegheze antrenamentele!

Suntem dinamovişti, dar suntem mai întâi oameni. Cu familii, cu probleme, cu grijă pentru viitorul nostru! Avem grijă de Dinamo, dar şi Dinamo trebuie să aibă grijă de noi!

Ne dorim să vorbească cineva şi cu noi, cineva cu putere de decizie într-un club aflat în insolvenţă! Nu e normal să aflăm doar din presă despre lucrurile care urmează să se întâmple cu noi! Vrem să ni se spună în vestiar ce urmează! E totuşi vorba şi despre viitorul nostru!

Vă mulţumim că ne înţelegeţi! Fiţi alături de noi pentru că nici noi nu putem fi împotriva lui Dinamo! Am fi împotriva noastră!", este mesajul fotbaliştilor dinamovişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.