Poloneza Iga Swiatek, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7, a fost învinsă, luni, cu 5-7, 6-1, 6-1, de jucătoarea tunisiană Ons Jabeur, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 21, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jabeur s-a impus după un meci care a durat o oră şi 41 de minute şi a devenit prima jucătoare de origine arabă care ajunge în sferturi, la Wimbledon. Ea mai are o calificare în această fază, la Australian Open, în 2020.

Sportiva din Tunisia va da piept în manşa următoare cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2.

Sabalenka a trecut, tot luni, în optimi, de Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 18, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, după un meci de o oră şi 55 de minute.

Arina Sabalenka este în premieră în sferturile de finlă ale unui grand slam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.