Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a afirmat că în campania internă din PNL este vorba „despre care e cel mai antiuserist preşedinte". El a mai spus că aşteaptă să se încheie Congresul în care va fi aleasă conducerea liberală astfel încât energia politicienilor să se concentreze asupra programului de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Campania internă din PNL este despre care e cel mai antiuserist preşedinte. Unul zice că buna guvernarea e legată de numărul de cruci şi de mătănii. Celălalt nu zice nimic de biserică, dar dă 20 milioane din pix pe 10 iunie pentru Catedrala Mântuirii. Unul zice că e mai bine să lase primăriile la PSD decât să se alieze cu USR PLUS. Celălalt nu zice nimic de alianţe, dar umple PNL-ul de aleşi locali PSD. Ambii greşesc. Şi ambii greşesc cu bună ştiinţă, din calcule electorale interne. Eu o să trec peste declaraţiile de campanie internă pentru că avem o ţară de guvernat. Aştept să îşi termine PNL congresul şi să ne apucăm de treabă cu toată energia şi să vad că au toţi un singur focus - programul de guvernare”, a scris Ionuţ Moşteanu, luni pe Facebook. 
 
Ludovic Orban a afirmat, duminică la alegerile interne pentru organizaţia PNL Bacău, că liberalii au nişte parteneri de guvernare care “parcă nu s-a născut aici’, precizând că nu i-a văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-a văzut jurând pe Bibile sau să îşi facă cruce. El a mai spus că PNL trebuie să fie un partid puternic legat de Biserică, care să promoveze morala creştină.
 
„Trebuie să fim PNL, puternic ancoraţi în istoria noastră, în tradiţiile noastre, în obiceiurile specifice, în menţinerea identităţii, a personalităţii a poporului român. Trebuie să fim un partid care să fie puternic legat de Biserică, un partid care să promoveze morala creştină ca fundament al moralei publice. Noi trebuie să fim un partid care să sprijinim toate valorile tradiţionale ale românilor, valori cum sunt familia, Biserica, satul românesc, comunitatea. Noi suntem un partid care nu are voie niciodată să îşi uite trecutul, noi trebuie să fim partidul care să se bată aşa cum s-a bătut Brătianu la negocierile pentru pace, riscându-şi funcţia de prim-ministru pentru a apăra interesele fundamentale ale României în faţa oricărui partener atât de la nivel european, cât şi la nivel internaţional. Noi trebuie să promovăm imaginea României, interesele României, să transformă într-adevăr România într-un partener respectat, într-un partener apreciat”, a explicat Orban.  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.