Rata şomajului a scăzut în fiecare lună din 2021, subliniază premierul Florin Cîţu într-o postare pe Facebook, adăugând că economia României are, datorită activităţii bune a Guvernului pe care îl conduce, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Rata şomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunţat că rata şomajului în luna mai a ajuns la 5.5% şi la cel mai mic număr de persoane în şomaj din martie 2020”, scrie Cîţu pe Facebook.
El precizează că o economie în care cresc investiţiile şi salariile este ”o economie în care creşte numărul locurilor de muncă (în mediul privat)”.
”Economia României are, datorită activităţii bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani”, conchide premierul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.