Suporterii care vor veni la meciul test al naţionalei de rugby a României cu Argentina, programat sâmbătă, la ora 21.00, se vor putea testa pentru covid-19 la stadion, a anunţat FRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Confruntarea va avea loc pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf.

Având în vedere normele stabilite de către autorităţi în ceea ce priveşte accesul spectatorilor la evenimentele sportive, pentru a veni în sprijinul suporterilor care vor veni sâmbătă la meci, Federaţia Română de Rugby oferă posibilitatea acestora de a se testa direct la stadion, se arată pe site-ul FRR.

Clinica REVIVE HEALTH va organiza un centru de testare antigen în proximitatea stadionului pentru a face această testare rapidă. Centrul va fi operaţional începând cu ora 16:00, în ziua meciului. Pentru a evita aglomerarea la acest centru în ziua meciului, testarea se poate face în avans la punctele de lucru ale REVIVE HEALTH.

Testul RT-PCR este disponibil în aceste centrele cu 72 de ore înainte de meci, pentru spectatori, la preţul de 225 lei per test (numai cu dovada participării la meci).

În ziua meciului testul rapid costă 30 lei – numai cu dovada participării la meci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.