Un bărbat de 84 de ani a murit, după ce a fost lovit violent pe o trecere de pietoni din localitatea ieşeană Leţcani de un autoturism, pe numele şoferului fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut joi la prânz, în Leţcani, comună situată la câţiva kilometri de municipiul Iaşi.

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă arată că şoferul maşinii cu număr de Neamţ rula cu viteză mare prin localitatea Leţcani, autoturismul condus de acesta lovind în plin un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Victima a fost târâtă câţiva zeci de metri. La faţa locului a sosit un echipaj medical, însă bărbatul nu a putut fi salvat, el murind la scurt timp după accident.

Pe numele şoferului, care nu consumase băuturi alcoolice, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. El a fost dus de către poliţişti la audieri.

În zonă, circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu greutate timp de câteva zeci de minute.

Tronsonul dintre localităţile Iaşi şi Podu Iloaiei este cunoscut pentru numărul mare de accidente grave care au loc periodic. În zonă există mai multe treceri de pietoni, iar în ultimii ani localnicii au cerut insistent amenajarea unor pasarele.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.