Un băiat de şapte ani a murit după ce a fost trântit la sol de 27 de ori de antrenorul său şi de colegii lui, în timpul unui antrenament de judo, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această tragedie, care a fost dezvăluită de NDTV, s-a petrecut, la 21 aprilie, în Taiwan.

Băieţelul a fost dus de urgenţă la spitalul Feng Yuan din oraşul Taichung. Micul judoka a murit după ce a petrecut 70 de zile în comă din cauza hemoragiilor cerebrale şi a problemelor respiratorii cauzate de cele 27 de căzături. Părinţii băiatului, care a suferit insuficienţe organice multiple, au decis să fie deconectat de la aparatele care îl ţineau în viaţă.

Procuratura l-a acuzat pe antrenorul, care nu avea licenţă de tehnician, de a fi cauzat răni grave copiilor.

Se pare că antrenorul, care a fost pus în libertate pe cauţiune, i-a aplicat micuţului Huang tehnici de aruncare cu care băiatul nu era familiar şi pentru care nu era pregătit. În ciuda plângerilor băiatului, care a spus că are dureri de cap şi vomită, antrenorul i-a provocat câteva alte căzături până când elevul său a devenit inconştient şi s-a prăbuşit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.