Gigantul american Amazon a anunţat, marţi, o nouă comedie cu una dintre cele mai populare actriţe franceze, Sophie Marceau, pentru serviciul său Prime Video.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulată "I Love America", această comedie va fi realizată de Lisa Azuelos, care a filmat deja comedii de succes precum "Mon bébé" (2018) sau "LOL" (2008, chiar cu Sophie Marceau), a precizat Amazon.

Filmul va fi lansat în 2022 "în exclusivitate pe Amazon Prime Video". 

Actriţa o va interpreta pe Lisa, o femeie care "decide să dea o nouă şansă dragostei părăsind Parisul pentru Los Angeles". Ea se va întâlni aici cu un prieten, Luka (Djanis Bouzyani), care o va înscrie pe o aplicaţie de întâlniri. 

"Între unele întâlniri jenante şi altele neaşteptate, Lisa va înţelege că această căutare a ei în dragoste este doar una personală în care va trebui să-şi ierte mai întâi mama, prima persoană pe care a iubit-o", precizează Amazon. 

Sophie Marceau, 54 de ani, are de altfel rolul principal în nou film al lui François Ozon, în competiţie la Cannes, "Tout s'est bien passé": ea interpretează aici o femeie care se confruntă cu solicitarea tatălui ei (André Dussolier) de a-l ajuta să se sinucidă.

Amazon şi concurenţii săi s-au lansat într-o cursă de conţinuturi, pentru a alimenta platformele de streaming. Primul film francez original, "Le bal des folles", de Mélanie Laurent, va fi online pe Prime din 17 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.