Desfiinţarea a trei unităţi din subordinea Primăriei Sector 1 a fost admisă definitiv de instanţă, iar primarul Clotilde Armand a anunţat că reorganizarea instituţiei merge mai departe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte. Justiţia mi-a dat astăzi dreptate şi a anulat decizia prin care era suspendată hotărârea de Consiliu Local prin care au fost desfiinţate trei structuri. Prin intermediul acestor structuri fosta administraţie dădea contracte cu dedicaţie unor firme de partid: Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural. Toate aceste 3 structuri aveau un buget total de aproximativ 200 milioane lei şi până într-o 100 de angajaţi. Sentinţa este definitive”, a transmis, marţi, Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 afirmă că ”cel care a contestat reorganizarea instanţă este un sindicalist al ADP apropiat de deputatul diamant”.

”Acest sindicat a fost creat să se opune reformelor din primărie. Decizia iniţială de suspendare a fost folosită de actori politici şi.Consiliul local al Sectorului 1 pentru a întârzia votarea bugetului pe 2021”, a mai scris Armand.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.