Liderul senatorilor PNL Virgil Guran a declarat că ascultând textul moţiunii de cenzură pare că PSD, acum 2 ani când a părăsit guvernarea, crease Elveţia aici şi dintr-o dată ne-am trezit în România, o Românie sărăcă şi amărâtă. El a adaugăt că moţiunea nu va trece, iar acest lucru îl ştie inclusiv PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Stimaţi colegi am ascultat textul moţiunii şi am văzut atâtea critici încât la un moment dat m-am gândit că acum 2 ani când aţi părăsit guvernarea dumneavoastră aţi creat Elveţia aici şi dintr-o dată ne-am trezit în România, o Românie săracă, amărâtă. Cum credeţi că putea să se degradeze atât de mult o ţară în 2 ani de zile. Îmi cer scuze, eu nu pot să vorbesc cu atâta mânie proletară ca domnul Ciolacu. Încerc să fiu echilibrat. Haideţi să fim realişti şi să recunoaştem că în cei 31 de ani toţi care au venit la guvernare au avut probleme. Vorbeaţi despre alegeri, că aţi câştigat alegerile, cum puteţi să spuneţi că le-aţi câţtigat când din 22 de primării pe care le aveaţi mai aveţi 17. Sună cam cum sună moţiunea – e de vină numai PNL pentru tot ce se întâmplă. Vă spun un lucru de care sunteţi toţi conştienţi – moţiunea nu va trece şi asta o ştie toată lumea, inclusiv dvs. Ea nu va trece pentru că această guvernare a funcţionat şi a adus ţara în echilibru. Gândiţi-vă că am trecut peste această perioadă foarte grea, gândiţi-vă că lucrurile nu au mers bine în toată lumea, nu numai la noi, gândiţi-vă că economia începe să îşi revină. Eu înţeleg demersul democratic al moţiunii făcut de opoziţie, dar vă spun că moţiunea nu va trece. Cred că ar trebui să terminăm cât mai repede această discuţie şi să lăsăm Guvernul să meargă la treabă fiindcă are foarte multă treabă”, a afirmat Virgil Guran, în plenul reunit de marţi. 

Camera Deputaţilor şi Senatul dezbate şi votează, în plenul reunit de marţi, moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.