Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, marţi, că a primit wild-card pentru Liga Campionilor în stagiunea viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Dinamo revine după un an de pauză în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume! Campioana României se află printre cele 16 formaţii acceptate în Champions League. 10 echipe au avut locul asigurat prin rankingul de ţară, iar şase au primit wild-card.
Cele şase echipe invitate sunt: Meshkov Brest (Belarus), Montpellier HB (Franţa), Telekom Veszprem (Ungaria), Elverum Handball (Norvegia), DINAMO BUCUREŞTI (România). HC Motor (Ucraina).  Dosarul înaintat de echipa noastră la EHF a fost unul ”beton”. Au punctat în favoarea noastră facilităţile oraşului, susţinerea televiziunilor, performanţele din ultimii ani, managementul echipei şi potenţialul de marketing, dar şi SUPORTERII! Nu în ultimul rând, suntem convinşi că a contat enorm faptul că pe banca echipei noastre se va afla cel mai valoros antrenor din Europa, XAVIER PASCUAL! O reuşită uriaşă pentru care toţi merită felicitări!", a anunţat gruparea dinamovistă pe Facebook.
 
Tragerea la sorţi a grupelor este programată pentru 2 iulie.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.