Dwayne Johnson va realiza primul său film de Crăciun pentru Amazon Prime, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul, intitulat "Red One", a fost scris pentru star de Chris Morgan, scenarist de succes al francizei "Fast and Furious" şi al spin-off-ului "Hobbs & Shaw" în care joacă Johnson.

Povestea, deocamdată secretă, este descrisă într-un comunicat de Amazon drept "o comedie de acţiune care vă va purta în jurul lumii". Filmările sunt prevăzute în 2022, cu o lansare în 2023. 

La fel ca numeroase staruri hollywoodiene, Dwayne Johnson se alătură de acum platformelor de streaming. El va fi în lunile următoare pe afişul "Red Notice" produs de Netflix, film de acţiune cu Ryan Reynolds şi Gal Gadot.

Foarte prolific, fostul luptător va juca vara aceasta în "Jungle Cruise", film de aventuri cu Emily Blunt, produs de Disney. El a mai filmat şi "Black Adam", un film cu supereroi pentru DC Comics. Johnson supervizează şi sitcomul "Young Rock", un fel de autobiografie falsă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.