DJ-ul olandez Armin van Buuren va concerta în Piaţa Constituţiei, pe 25 septembrie, în cadrul Sound of Bucharest, a anunţat artistul, luni. Van Buuren a venit în România pentru a-i întâlni pe fani şi pentru a face chiar el anunţul. Cei prezenţi s-au bucurat de un live set pregătit special pentru ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul care va deschide seria evenimentelor Sound of Bucharest anuale revine în faţa publicului din Capitală după şapte ani şi pregăteşte cel mai mare şi spectaculos solo show din Europa.

În fiecare an, un alt artist internaţional celebru va fi prezent pe scena Sound of Bucharest.

"A trecut prea mult timp de când am stat departe de scenă, peste 18 luni fără să mă bucur de energia fanilor. Am o conexiune specială cu oamenii din România, ne leagă pasiunea pentru muzica pe care o iubim. Este ceva unic încât aş putea scrie o carte. Sunt încântat să mă întorc în Bucureşti după 7 ani, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piaţa Constituţiei, un loc iconic, în care au performat atât de mulţi artişti mari, precum Roger Waters şi Bon Jovi. Va fi un weekend special, care va celebra întoarcerea noastră la viaţă, pregătesc un set unic şi deja lucrez cu câţiva artişti pe care îmi doresc să-i aduc în România. Aşa că este un vis devenit realitate, sunt foarte, foarte fericit", a spus Armin van Buuren.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai renumiţi DJ şi producători la nivel mondial, multiplu câştigător al titlului de cel mai bun DJ din lume. De-a lungul timpului, a lansat hituri cunoscute şi extrem de apreciate în întreaga lume şi a adus show-uri incendiare pe toate marile scene ale lumii şi seria de concerte A State of Trance. 

Sound of Bucharest este cel de-al doilea mare eveniment anunţat în România de ALDA, după SAGA Festival, care va avea loc pe 10, 11 şi 12 septembrie, în Parcul Izvor din Bucureşti.

"Este un moment extrem de special pentru ALDA, cel mai mare solo show pe care un artist îl susţine va avea loc pe 25 septembrie, la Bucureşti - Sound of Bucharest. Nu puteam începe mai bine un astfel de eveniment decât cu unul dintre cei mai iubiţi DJi din întreaga lume, Armin van Buuren. După 7 ani, acesta se întoarce la Bucureşti şi vă invităm să petrecem împreună, după această perioadă grea în care am stat departe unii de ceilalţi, fără concerte şi fără festivaluri”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

Sound of Bucharest este un eveniment adus în România de ALDA, unul dintre cei mai importanţi producători de pe piaţa mondială, care va avea loc în fiecare an, începând din septembrie 2021.

Acest show va fi organizat în Piaţa Constituţiei şi va avea o producţie unică în lume. Armin van Buuren va susţine set-uri speciale de muzică de pe două scene pe parcursul evenimentului, iar Palatul Parlamentului va fi suportul pentru proiecţia live. Aceasta reprezintă o regie complet nouă în lume.

Toţi cei care îşi doresc să ia parte la acest eveniment se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucharest.com.

Persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra un bilet la SAGA Festival vor avea acces garantat la eveniment şi nu mai sunt nevoiţi să facă o altă înregistrare. Prezenţa va fi în limita spaţiului din Piaţa Constituţiei.

ALDA este producător global, unul dintre jucătorii de pe piaţă mondială, care a organizat peste 350 de evenimente pentru mai mult de 30 de branduri. În portofoliul companiei sunt unele dintre cele mai cunoscute evenimente ale industriei muzicale internaţionale, precum: Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, AMF, We Are Connected, New Horizons şi The Flying Dutch. La ADE 2018, ALDA a pornit un parteneriat cu Insomniac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.