Tehnicienii care au un comportament nesportiv şi acumulează cartonaşe galbene vor fi sancţionaţi, a decis Comitetul Executiv al FRF, în şedinţa de duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Comportamentul nesportiv al antrenorilor. La propunerea CCA şi în urma dezbaterilor din Comitetul Executiv a fost introdusă o  sancţiune pentru antrenorii care au un comportament nesportiv pe marginea terenului şi acumulează implicit cartonaşe galbene pe durata unui sezon competiţional. Dacă până acum aceste avertismente nu se cumulau, de-acum înainte antrenorii care vor acumula 4 cartonaşe galbene vor primi o etapă de suspendare în campionatele din România. În Cupa României această sancţiune se va aplica la cumulul de două cartonaşe galbene. Pedeapsa va fi însoţită şi de o sancţiune financiară”, a explicat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

În decizia anunţată pe site-ul FRF, se menţionează sancţionarea “oficialilor pentru cumul de abateri sancţionate cu cartonaşul galben”. “Penalitatea financiară aplicată oficialului respectiv va fi în cuantum dublu faţă de cea aplicată unui jucător pentru cumul de cartonaşe galbene. De asemenea, în cazul oficialilor nu se va aplica anularea avertismentelor de la o fază la alta a competiţiei”, se arată pe site-ul federaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.