Cel puţin patru persoane au murit în urma surpării unei aripi a unui imobil rezidenţial în apropiere de Miami, iar 159 de persoane au fost date dispărute, a anunţat vineri o reprezentantă a comitatului Miami-Dade, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Numărul persoanelor despre care nu avem informaţii a crescut la 159. Confirmăm o creştere a bilanţului morţilor, care este de-acum de patru”, a anunţat într-o conferinţă de presă Daniella Levine Cava.

Un bilanţ anterior anunţa un mort şi 99 de persoane date dispărute.

În pofida amplorii pagubelor şi aspectului compact al dorâmăturilor, autorităţile speră în continuare să găsească persoane în viaţă în dărâmăturile imobilului care s-a surpat joi, anunţă Daniella Levine Cava.

”Vom continua operaţiunile de căutare şi de salvare, pentru că avem în continuare speranţa să găsim persoane în viaţă”, a declarat ea.

Salvatorii ”sunt extrem de mortivaţi de perspectiva de a găsi oameni. Trebuie să-i obligăm să-şi respecte turele, un lucru care arată cât de puterncă este motivaţia”, a declarat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.