Ministru Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a felicitat echipa naţională a Ungariei pentru "parcursul fabulos" de la Euro-2020 şi a îndemnat FRF să urmeze exemplul forului de l Budapesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aş dori să felicit echipa naţională a Ungariei pentru parcursul fabulos de la EURO 2020. Mă bucur pentru ei şi pentru că demonstrează faptul că se poate intra în liga mare a fotbalului dacă există organizare în acest sens. Îmi doresc ca şi FRF să analizeze foarte serios situaţia fotbalului românesc, să identifice problemele şi să găsească soluţiile de a le rezolva. Consider că locul nostru ar trebui să fie stabil în finalele competiţiilor mari", a scris Novak, pe Facebook.

Ungaria a fost la câteva minute de o calificare istorică în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a condus de două ori naţionala Germaniei, la Munchen, în ultima etapă a Grupei F a competiţiei. Germania a reuşit să egaleze la 2 în minutul 84 şi să obţină in extremis calificarea în faza următoare. Reprezentativa maghiară a pierdut cu 0-3 meciul cu Portugalia, campioana europeană en titre, dar a remizat cu Franţa, campioana mondială, scor 1-1, şi cu Germania, scor 2-2, ratând dramatic accederea din cea mai grea grupă a Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.