Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că s-a stabilit ca pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a plenului să fie inclusă numirea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului. "(...) procedura de numire a noului preşedinte presupune o alegere între membrii CNA, alegere care a avut loc, a fost votată pentru funcţia de preşedinte Cristina Pocora şi vom înscrie pe ordinea de zi a plenului practic decizia de numire a noului preşedinte al CNA”, a susţinut Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a declarat, joi, că în următoarea şedinţă a plenului va fi înscrisă pe ordinea zi decizia de numire a noului preşedinte al CNA. 
 
"Am decis înscrierea pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe a plenului, indiferent că e şedinţa de marţi în care se dezbate şi se votează moţiunea de cenzură sau va fi o altă şedinţă convocată, şi numirea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului. Conform procedurilor legale, după respingerea raportului CNA este demis de drept preşedintele, lucrul acesta s-a întâmplat, procedura de numire a noului preşedinte presupune o alegere între membrii CNA, alegere care a avut loc, a fost votată pentru funcţia de preşedinte Cristina Pocora şi vom înscrie pe ordinea de zi a plenului practic decizia de numire a noului preşedinte al CNA”, a anunţat Orban.
 
În 15 iunie, comisiile de cultură reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au respins raportul de activitate al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pe anul 2020.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.