Timpul trece un pic mai incet, dar se simte ca vin zile cu adevarat fierbinti si incepem sa ne intrebam cum va arata vara noastra… Soarele de afara te ajuta sa faci tranzitia de la pantalonii de casa la o rochie fluida, care sa iti schimbe starea de spirit instant!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe masura ce zilele devin mai frumoase incepi sa visezi cu ochii deschisi la tinute noi pentru zile insorite… si devine greu sa alegi doar o pereche de pantofi sau doar o singura geanta. Iata o lista de vara cu noutatile si tendintele sezonului, in functie de locul in care iti doresti sa petreci vacanta vara asta.

Pentru acel vibe special pe care il ai doar in vacanta… alege noi outfituri de vara in functie de ce destinatie alegi vara asta si apoi bucura-te de zilele insorite!

Orice insula din Grecia

De fiecare data cand ai 5 minute ragaz visezi la destinatia ta preferata de vacanta, nu-i asa! Cu o rochie alba din in te simti ca si cum esti deja in drum spre plaja in Santorini, adauga doar o pereche de sandale colorate, o geanta impletita si colierul preferat cu scoici la gat.

Casual sau doar un pic formale, relaxate si sofisticate, lejere dar elegante: rochiile sunt cele mai versatile piese pentru o tinuta frumoasa de vara. Si in sezonul asta, rochiile te vor cuceri: mini, midi, maxi, culoare sau design spectaculos… Chiar si o rochie camasa din in, purtata deschisa peste unul din cele 10 costume baie fara de care nu poti pleca in vacanta!

Plajele din Italia

Sigur nu ajungi in Italia vara asta, dar imaginatia ta poate merge oriunde, mai ales cu tinuta potrivita! Iti trebuie doar rochia alba si cateva accesorii colorate si esti gata sa comanzi un cappuccino la Roma, chiar daca de fapt te bucuri de soare la tine pe balcon.

Pentru un stil feminin si luminos si seara la cina, alege o rochie mini cu maneci cu volum si poart-o cu sandale pentru dama cu nojite si un pulover aruncat pe umeri.

Sudul Frantei

Poti evada oricand la Nisa sau Marsilia cand porti rochia ta preferata, o geanta cosulet si balerini confortabili, din piele moale. Chiar daca iesi doar la plimbare in parc cu bicicleta, poti oricand intra in mood de Sudul Frantei cu ochelari de soare cat eye si o esarfa in par! Nimic nu se compara cu o rochie midi satinata sau cu imprimeu, fluturand lejer in vant, la plimbari pe plaja sau la un picnic cu familia. Poart-o cu sneakers si sosete pentru o nota fresh!

Si nu uita: o geanta noua e cel mai bun mod de a iti face un update de look la inceput de sezon, mai ales cand gasesti optiuni cu detalii clasice, extravagante, elegante, dar si perfect practice!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.