Poliţiştii fac, miercuri, 44 de percheziţii în judeţele Giurgiu, Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Gorj şi în municipiul Bucureşti, la firme şi persoane suspectate că au obţinut ilegal indemnizaţii pentru întreruperea activităţii artistice în perioada pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, cu sprijinul colegilor din Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Gorj şi Bucureşti, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în executare, miercuri, 44 de mandate de percheziţie domiciliară, la societăţi comerciale şi persoane fizice, în judeţele Giurgiu, Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Gorj şi în municipiul Bucureşti.
 
"Activităţile se realizează într-un dosar penal, având ca obiect obţinerea ilegală de indemnizaţii pentru întreruperea activităţii artistice, în perioada pandemiei (2020-2021). În fapt, administratorii mai multor societăţi comerciale sunt bănuiţi ca ar fi întocmit, în fals, mai multe contracte de prestări de servicii muzicale, cu 80 de persoane fizice, care ar fi fost depuse la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Giurgiu, obţinând în mod ilegal 300.000 de lei", a transmis Poliţia Română.
 
În cadrul acţiunii, poliţiştii pun în executare 87 de mandate de aducere. 
 
Acţiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Giurgiu şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.