Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, referindu-se la incendiul izbucnit la un spital din Iaşi, că încă din perioada guvernului său a fost alocată suma de 50 milioane de euro pentru refacerea circuitelor în spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Încă din perioada guvernului nostru, am propus alocarea unei sume de 50 milioane de euro pentru refacerea tuturor circuitelor, indiferent că e vorba de oxigen, instalaţii electrice, în conformitate cu  necesităţile de intervenţie care au fost stabilite ca urmare a  controlului efectuat de Inspecţia Sanitară şi ISU”, a declarat Ludovic Orban, după ce a fost întrebat ce părere are despre incendiul de la Spitalul de Copii din Iaşi.
 
Orban a adăugat că spitalele trebuie să cheltuie aceşti bani.
 
”Spitalele trebuie să utilizeze acei bani pentru a-şi moderniza, pentru a aduce la standardele care sunt stabilite de reglementările în vigoare, toate aceste circuite”, a declarat Orban.
 
Un incendiu a izbucnit, marţi, la Secţia ATI a Spitalului pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, iar 30 de persoane au fost evacuate, 12 fiind copii şi şapte aparţinători. Pompierii anunţă că incendiul a fost lichidat. Echipele de intervenţie au verificat etajele superioare ale unităţii medicale, nefiind identificate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.