USR PLUS reclamă, luni seară, abuzuri la Bragadiru, unde USR nu poate avea reprezentanţi în secţiile de votare, deşi este partid parlamentar. Reprezentanţii formaţiunii anunţă că intenţionează să depună şi o plângere penală în legătură cu organizarea a trei intre secţiile de votare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

USR PLUS Bragadiru reclamă, luni seară, decizia ”abuzivă a preşedinţilor secţiilor de votare prin care atât USR, ca partid parlamentar, cât şi Alianţei «Împreună pentru Bragadiru» li s-a refuzat dreptul de a avea reprezentanţi în secţiile de votare la alegerile locale parţiale din 27 iunie”.

Formaţiunea anunţă, de asemenea, că intenţionează să depună plângere penală împotriva Primăriei Bragadiru şi a membrilor Biroului Electoral Judeţean cu privire la organizarea a trei dintre secţiile de votare.

Din partea USR PLUS candidează, la alegerile din 27 iunie, în oraşul Bragadiru, Teodora Desagă.

Alegerile au loc în 36 de localităţi. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.