Disputa dintre Italia şi Ţara Galilor, meci transmis duminică de Pro TV, a fost lider de audienţă înregistrând 7.1 puncte de rating şi având 26.1% cotă de piaţă în rândul publicului naţional cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 4.0 puncte de rating şi 14.8% share.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19.01 - 20.51, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 4.8 puncte de audienţă şi 21.9% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.5 puncte de rating şi 20.7% share.

Prima zi din ultima etapă a grupelor a început spectaculos cu două meciuri puternice şi cu 2 victorii care au clarificat clasamentul final din grupa A. 

Cele 2 meciuri au început, în paralel, la ora 19.00, Italia întâlnind Ţara Galilor, în direct pe Pro TV, iar pe Pro X, Elveţia a jucat contra Turciei. Italia a continuat seria perfectă şi a reuşit să învingă galezii cu 1-0 prin golul marcat de Pessina, în minutul 39, terminând grupa cu punctajul maxim. De cealaltă parte, Elveţia a reuşit un meci perfect, învingând cu 3-1 selecţionata turcilor. Seferovic a deschis scorul în minutul 6, iar Shaqiri a reuşit dubla în minutele 26 şi 68. Kahveci a redus din diferenţă pentru turci, în minutul 62, însă golul nu a fost suficient pentru revenirea în joc.

În urma celor două meciuri, Italia s-a calificat de pe primul loc cu 9 puncte, iar Ţara Galilor de pe locul 2 cu 4 puncte. Elveţia, ocupanta locului 3, aşteaptă acum rezultatele celorlalte grupe pentru a vedea dacă ar putea reuşi, în extremis, calificarea. 

Luni, de la ora 19.00, echipele din grupa C pornesc bătălia calificării. Pe Pro TV, Ucraina va întâlni Austria, iar pe Pro X, Macedonia de Nord va lupta contra echipei Ţărilor de Jos, deja calificată.

În grupa B, de la ora 22.00, Rusia întâlneşte Danemarca, în direct, pe Pro TV, iar Finlanda va juca contra Belgiei, meci difuzat pe Pro X.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.