Un bărbat este suspectat că şi-a înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia, într-o locuinţă din Grădiştea, judeţul Ilfov. Poliţiştii au găsit-o pe prima femeie rănită, dar în viaţă, în timp ce mama acesteia şi fostul soţ, presupusul agresor, erau decedaţi. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Ilfov a anunţat că, în jurul orei 17:23, a fost sesizată de o femeie despre faptul că, în satul Grădiştea, un bărbat a mers la locuinţa fostei soţii şi a înjunghiat-o pe ea şi pe mama acesteia.
 
Conducerea IPJ Ilfov şi poliţiştii oraşului Otopeni au ajuns la locul indicat, în locuinţă fiind găsite cele două victime. Fosta soţie a bărbatului era în viaţă, dar cu "semne de agresiune fizică", iar mama acesteia era decedată.
 
Într-una din camerele locuinţei, a fost găsit şi bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat.
 
De asemenea, acolo a ajuns un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate.
 
Poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane şi se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei şi luarea măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.