Senatorul Alina Gorghiu îi explică, duminică, lui Ludovic Orban ce înseamnă suflu nou în PNL, respectiv: să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele, să nu te anunţi candidat la preşedinţia pentru 2024 şi să nu iei singur decizii. ”Loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine, de poimâine şi de peste mulţi ani, nu pentru cariera unei singure personae”, afirmă Gorghiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu explică, duminică, într-o postare pe Facebook, ce înseamnă suflu nou în PNL.

”Răspund la provocarea domnului Orban şi încerc să definesc ce înseamnă suflul nou şi modern în PNL:

  • Suflu nou şi modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele;
  • Suflu nou şi modern înseamnă să nu te anunţi candidat la preşedinţia pentru 2024, ştiind că mai sunt multe etape până la desemnarea finală şi că un astfel de anunţ pripit poate îngropa PNL;
  • Suflu nou şi modern ar însemna că nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie ruşine membrilor PNL”, a scris senatorul pe Facebook.

De asemenea, Gorghiu consider că ”suflu nou şi modern nu înseamnă să tranzacţionezi soarta unor ministere importante doar pentru a-ţi asigura ţie şefia Camerei Deputaţilor”.

”Să ai suflu nou şi modern nu înseamnă să le spui celor pe care i-ai pus pe liste la parlamentare sau locale sau numiţi în guvern că îţi sunt datori să te susţină. Pentru că altfel sunt trădători. Suflul nou şi modern trebuie să fie loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine, de poimâine şi de peste mulţi ani, nu pentru cariera unei singure persoane. Domnule Orban, dvs. cum definiţi suflul nou?”, a mai scris Gorghiu.

Orban s-a referit, sâmbătă,  la ”suflul nou” din partid de care amintesc cei care îl susţin pe Florin Cîţu petru şefia PNL, însă a afirmat că acest suflu nou trebuie definit, mai ales când în echipă sunt nume vechi ale partidului, cum ar fi Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.