Deputatul Florin Roman a reacţionat, sâmbătă seară, după ce Ludovic Orban a afirmat că trebuie definit ”suflul nou” din PNL despre care vorbeşte Florin Cîţu, atâta timp cât acesta este susţinut de nume vechi din partid. ”Nimeni nu scapă de atacurile lui Orban”, a transmis Roman, prcizând că aşa înţelege preşedintele PNL că se derulează ”festivalul democraţiei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Văd că nu trece o zi fără că Ludovic Orban şi susţinătorii lui să nu ne atace, pe cei care îl susţinem pe Florin Citu. Indiferent că te cheamă Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan, Robert Sighiartau, Daniel Buda, Florin Român, Lucian Bode, Virgil Popescu, Raluca Turcan, Daniela Cimpean, preşedinta CJ Sibiu, Dinu Iancu Salajanu, preşedinte CJ Sălaj, Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, Ionel Bogdan, preşedintele CJ Maramureş, Virgil Chiţac, primarul Constanţei, Mihai Lupu, preşedinte CJ Constanţa, Nicolae Ciucă, Dan Vilceanu, Alina Gorghiu, Marcel Romanescu, primarul din Tg Jiu, Florin Oancea, primarul Devei, Tibi Ridzi, primarul Petroşaniului, Ion Lungu, primarul Sucevei, Nelu Tătaru, Monica Anisie, Cristian Băcanu, sute de preşedinţi de organizaţii şi simplii membri, nimeni nu scapă de atacurile lui Orban şi ale susţînătorilor lui. Aşa înţeleg ei, că se derulează «festivalul democraţiei»”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Florin Roman.

Acesta afirmă că Florin Ciţu ”are o echipă de oameni care au confirmat”.

”Vin din organizaţii puternice, cu rezultate pentru PNL. Care au câştigat alegeri, în timp ce Ludovic Orban, premier în funcţie la acea dată, cu sprijinul lui Nicuşor Dan, a reuşit “performanţă” unui loc trei la Bucureşţi! Acum, Ludovic Orban se plimbă singur prin ţara. Şi asta, pentru că nu i-a plăcut meritocraţia, ci mai degrabă slugărnicia”, a mai scris Roman.

Acesta îl acuză pe Orban că încalcă principiile liberale.

”Unde îţi este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferinţa judeţeană şi acolo o să se audă adevărul! Nu cu manipulări, minciuni şi jigniri, cum din păcate îţi tratezi colegii care ţi-au adus victorii! Prin astfel de manifestări încalci toate principiile liberale pe care le invoci în spaţiul public”, a mai scris Roman.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre felul său de a face campanie, subliniind că întotdeauna a fost aproape de membrii partidului. Orban s-a referit şi la ”suflul nou” din partid de care amintesc cei care îl susţin pe Florin Cîţu petru şefia PNL, însă a afirmat că acest suflu nou trebuie definit, mai ales când în echipă sunt nume vechi ale partidului, cum ar fi Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan.

Congresul PNL are loc în 25 septembrie, până acum anunţându-şi intenţia de a candida Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.