Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, în judeţul Dolj, că zona de sud a României ”a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare, dar nu pentru că nu au fost alocaţi bani, ci pentru că banii au fost irosţi, au fost alocaţi prost”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Zona de sud a României a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare, dar nu pentru că nu au fost alocaţi bani pentru această zonă, ci pentru că banii au fost irosţi, au fost alocaţi prost. Anul trecut şi anul acesta stăm şi reparăm ce a fost stricat în ultimii ani, cu bani mai puţini”, a declarat, vineri, la o acţiune electorală în jueţul Dolj, Florin Cîţu.

Premietul a vorbit despre drumul Craiova-Piteşti care ”a fost deblocat”.

”Am alocat anul acesta – deşi trebuiau alocaţi de foarte mult timp – bani pentru drumul expres Craiova – Lugoj. Ne uităm dacă acel drum poate fi transformat în autostradă (...) pentru că merită această zonă”, a mai afirmat Cîţu.

În localitatea Sadova din Dolj vor avea loc alegeri locale în 27 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.