Un bărbat de 54 de ani din judeţul Harghita a fost rănit de un urs, având nevoie de îngrijirile medicilor. Bărbatul a suferit mai multe leziuni, fiind internat în spital. Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, anunţă că se pregăteşte o intervenţie de urgenţă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Borboly Csaba a anunţat, vineri, pe pagina de Facebook, că un bărbat de 54 de ani a fost rănit, după un atac al unui urs.

Preşedintele CJ Harghita a precizat că bărbatul a suferit multiple leziuni toracice, dar şi la nivelul capului şi feţei.

Bărbatul a primit îngrijiri la spitalul din Odorheiu Secuiesc, fiind ulterior transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc.

”Sunt necesare acţiuni şi măsuri definite şi rapide din partea ministerului”, a afirmat Borboly Csaba, pecizând că există o mulţime de urşi în zonă şi multe daune.

De altfel, ministrul Mediului, Barna Tánczos şi preşedintele CJ Harghita, Csaba Borboly, vor face vineri, la ora 17.00, declaratii de presa la Spitalul de Urgenţă din Miercurea Ciuc pe tema acestui atac.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.