Blocajul din Primăria Focşani a fost rezolvat, vineri, în urma unei şedinţe de îndată care a avut loc inclusiv în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, lider al PNL Vrancea Cătălin Toma. Odată deblocată situaţia, primarul Focşaniului a anunţat că cel târziu marţi, funcţionarii din Primărie îşi vor primi salariile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa Consiliului Local Municipal Focşani a avut loc, vineri, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, unde s-a votat repartizarea de bani din fondul de rezervă astfel încît să poată fi făcute corecţiile necesare pentru validarea bugetului.

"Am avut o discuţie cu toţi consilierii localii, inclusiv cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Cătălin Toma, căuia îi mulţumesc şi am rezolvat parţial problema în sensul că acele linii bugetare negative a fost reîntregite. S-a luat la 0 şi în acest moement, bugetul poate fi funcţional şi din punct de vedere al aplicaţiei Ministerului Finanţelor Sperăm ca de maţi oamenii să aibă deja banii în cont", a declarat Misăilă

Primarul a precizat că situaţia a fost deblocată în urma dialogului, dar şi a intervenţiei liderilor PSD şi PNL Vrancea: " Eu sper că acest moment de astăzi să fie un început bun pentru o colaborare constructivă pentru binele cetăţenilor municipiului Focşani. Îmi doresc din tot sufletul acest lucru.Dacă există binevoinţă, ne putem înţelege cu toţii.  (..)A fost o discuţie între cei doi lideri ai celor două partide importante, în speţă domnul preşedinte PNL Toma şi domnul preşedinte PSD Halici. Doar printr-un dialog, o negociere şi o conciliere se poate ajunge la soluţionarea acestei probleme care nu ar fi trebuit să existe din punctul meu de vedere", a mai afirmat Misăilă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.