Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că miercuri a fost semnat contractul între PMB şi Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, iar valoarea totală a investiţiei este de 144 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am semnat ieri contractul de asociere dintre Primăria Capitalei şi Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica.  Valoarea totală a investiţiei este de 144 milioane lei, circa 80% din sumă urmând să fie asigurată din bugetul Capitalei, iar restul de 20% din bugetul Sectorului 2. Banii există, deci nu vom avea goluri de finanţare, urmând să înaintăm cu lucrările cât se va putea de repede, pe baza planificării tehnice.  Am promis bucureştenilor finalizarea acestui pasaj şi mă ţin de cuvânt”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.