Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi sărutându-se pasional, confirmând zvonurile din ultimele săptămâni conform cărora şi-au reluat legătura care a făcut vâlvă în presă acum 20 de ani, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografiile făcute de paparazzi publicate în New York Post luni îi arată pe cei doi actori sărutându-se în timp ce se bucură de o masă, duminică, împreună cu membri ai familiei lui Jennifer Lopez la restaurantul Nobu din Malibu, în vestul oraşului Los Angeles. 

Reprezentanţii lui Jennifer Lopez, 51 de ani, nu au comentat, şi nici agenţii lui Affleck. 

Lopez şi regizorul filmului "Argo, numiţi "Bennifer", au devenit cel mai comentat cuplu la începutul anilor 2000, o poveste de dragoste marcată de maşinile lor luxoase, un inel de logodnă cu diamante roz de 6.1 carate, de anularea nunţii lor în 2003 şi despărţirea câteva luni mai târziu. 

Perechea a fost fotografiată de mai multe ori în Los Angeles şi Miami în ultimele săptămâni, după ce Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la mijlocul lui aprilie, după patru ani de relaţie. Fotografiile de luni sunt primele în care Lopez şi Affleck sunt văzuţi sărutându-se în public. 

E! News a citat o sursă săptămâna trecută care a spus că Lopez plănuieşte să se mute din Miami în Los Angeles pentru a petrece mai mult timp cu Affleck, 48 de ani, şi caută şcoli pentru gemenii ei în vârstă de 13 ani Max şi Emme. 

Max şi Emme, împreună cu sora cântăreţei Lydia, au fost de asemenea fotografiaţi intrând în restaurantul din Malibu duminică. 

Lopez s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony, cel de-al treilea ei soţ, la cinci luni după despărţirea ei de Affleck în 2004. Affleck s-a căsătorit în 2005 şi mai târziu a divorţat de actriţa Jennifer Garner. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.