De ce să alegeţi o firmă funerară din România în detrimentul uneia din străinătate?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firme pentru repatriere decedaţi găsiţi atât în ţară cât şi peste hotare. Când pierdeţi o persoană dragă în afara graniţei, pe lângă durere, vă apar tot felul de întrebări în minte. Deciziile trebuie luate într-un timp scurt şi, dacă nu vă aşteptaţi la un astfel de eveniment, poate fi greu să hotărâţi ce e cel mai bine.

O firmă de servicii funerare care se ocupă de repatrieri devine aliatul dumneavoastră, umărul pe care vă puteţi baza. Dar pentru care e cel mai bine să optaţi? Pentru o firmă din ţară sau una din străinătate? Nu suntem subiectivi când spunem să alegeţi o firmă funerară din România. De ce? În primul rând pentru că nu va apărea nicio problemă de comunicare, având în vedere că veţi ţine legătura cu un conaţional, şi nu cu o persoană străină, care nu vă cunoaşte limba natală. Apoi, pentru că firmele din România sunt profesioniste, la fel ca şi cele din străinătate. Şi, vă oferă aceleaşi servicii la un preţ mult mai avantajos pentru dumneavoastră.

De asemenea, o firmă locală ştie care sunt tradiţiile de înmormântare şi cât sunt de importante.

De exemplu, firma de repatrieri Kirilă Funerar este recunoscută pentru serviciile de calitate pe care le oferă şi pentru preţurile decente, corecte pe care le practică. Despre beneficiile pe care le aveţi dacă alegeţi să faceţi repatrierea cu o echipă din România vă vorbim pe larg în rândurile care urmează.

Comunicare uşoară cu echipa care face repatrierea

Dacă nu vorbiţi limba din ţara în care s-a produs decesul şi alegeţi o firmă funerară din ţara respectivă, veţi avea neapărat nevoie de un translator care să facă posibilă comunicarea.

Pe de altă parte, dacă alegeţi o firmă românească, veţi putea vorbi simplu, fără niciun intermediar, în limba română.

Repatriere la standarde europene

În primul rând, majoritatea firmelor din România care se ocupă de repatrieri sunt specializare în acest serviciu şi pot concura lejer cu orice altă firmă din Europa.

Fiecare firmă de servicii funerare are drept de repatriere doar după ce primeşte aviz de la Direcţia de Sănătate Publică, aşa că puteţi să alegeţi cu încredere serviciile româneşti.

Vă puteţi da seama de seriozitatea echipei şi după recenziile pe care le are pe Google şi Facebook. Prin intermediul recenziilor, clienţii îşi exprimă părerea sinceră despre serviciile firmei. Veţi putea vedea opiniile oamenilor, să le analizaţi şi să alegeţi în cunoştinţă de cauză.

Preţuri chiar şi de două ori mai mici decât în străinătate

Legat de preţ, veţi ieşi în avantaj dacă alegeţi o echipă din ţară. Pentru aceleaşi servicii, cei din străinătate vă pot taxa chiar dublu. De exemplu, o repatriere care în România costă 3.000 de euro cu toate serviciile incluse, în străinătate ar putea ajunge şi la 6.000 de euro.

Firmele româneşti cunosc tradiţiile de înmormântare

România are numeroase tradiţii de înmormântare. Acestea diferă de la o zonă la alta şi, de foarte multe ori, de la o localitate la alta.

O firmă românească ştie cât sunt de importante aceste tradiţii şi le va respecta împreună cu dumneavoastră. Acestea sunt 4 motive pentru care vă recomandăm să colaboraţi cu o echipă de repatriere decedaţi din România.

După cum spuneam şi mai sus, Kirilă Funerar este una dintre firmele româneşti de servicii funerare pe care vă puteţi baza şi care vă aduce acasă, în condiţii sigure, trupul neînsufleţit al omului drag, decedat în străinătate.

Mai multe detalii despre activitatea lor şi despre serviciul de repatriere decedaţi găsiţi pe www.kirilafunerar.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.