Autoritatea electorală Permanentă anunţă, luni, înscrierea a 130 de mandatari financiari la alegerile locale parţiale din data de 27 iunie, aceştia urmând a fi instruiţi prin videoconferinţă cu privire la activitatea pe care urmează să o desfăşoare. De asemenea, se vor clarifica eventualelor aspecte semnalate de către mandatarii financiari sau de către competitorii electorali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că până la data de 12 iunie 2021, termenul-limită potrivit legislaţiei electorale, au fost înregistraţi 130 de mandatari financiari coordonatori şi mandatari financiari judeţeni ai competitorilor electorali care participă la alegerile locale parţiale din data de 27 iunie 2021. În vederea aducerii la cunoştinţa publică a mandatarilor financiari înregistraţi, a fost publicată, pe site-ul instituţiei www.finantarepartide.ro la secţiunea ”ACASA”, Lista mandatarilor financiari coordonatori şi a mandatarilor financiari judeţeni înregistraţi la Autoritatea Electorală Permanentă pentru alegerile locale parţiale din data de 27 iunie 2021, document care este actualizat periodic”, a transmis, luni, AEP, printr-un comunicat de presă.

Mandatarii financiari sunt instruiţi, printr-o videoconferinţă, ale cărei obiective vizează acordarea îndrumării necesare cu privire la activitatea pe care mandatarii financiari urmează să o desfăşoare raportat la dispoziţiile legale în materie, precum şi clarificarea eventualelor aspecte semnalate de către aceştia sau de către competitorii electorali.

Alegerile locale parţiale au loc, în 27 iunie, în 36 de localităţi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.