Procurorii DNA au mers, luni, la Primăria Timişoara, pentru a face cercetări într-un dosar de luare de mită. Vizat este un fost şef de Direcţie din cadrul acestei instituţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii DNA au mers luni la Primăria Timişoara pentru a discuta cu conducerea instituţiei şi a solicita mai multe documente într-un dosar care se află în cercetare.
 
Potrivit unor surse din administraţie, procurorii îl au în vizor pe Florin Răvăşilă, fost director al Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse I Est, cel căruia fostul primar, Nicolae Robu, chiar i-a retras dreptul de semnătură cu puţin timp înainte de încheierea mandatului. Aceasta după ce procurorii DNA au deschis un dosar in rem în legătură cu o presupusă luare de mită, dată de o firmă de pompe funebre.
 
De mai multe luni, Florin Răvăşilă s-a transferat de la Primăria Timişoara la Poliţia Locală Timişoara, pe un post execuţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.