Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a adoptat o hotărâre prin care, în intervalul 14 - 18 iunie, activitatea didactică se va desfăşura cu prezenţa fizică a tuturr preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, astfel şcolile fiind în scenariul verde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Hotărârea 92 a CJSU Hunedoara poate fi accesată AICI.
 
„În toate unităţile de învăţământ din judeţul Hunedoara, activitatea didactică de pe parcursul săptămânii viitoare se va desfăşura conform Scenariului 1 (VERDE):  «Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie».
 
Pentru a stabilii scenariile de funcţionare ale celor 258 unităţi de învăţămînt din judeţul Hunedoara, prefectul Călin Petru Marian a convocat vineri, 11.06.2021, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
 
A fost adoptată Hotărârea nr. 92 a CJSU în care se prevede că activitatea şcolară, în perioada 14 – 18 iunie 2021, se va desfăşura cu prezenţa la clase.
 
Acest lucru este posibil pentru că, potrivit Anexei la Hot. 92 a CJSU, incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de SARS COV 2  este mai mică de 1/1.000 de locuitori, în toate localităţile judeţului Hunedoara”, arată comunicatului de presă al Instituţiei Prefectului judeţului Hunedoara.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.