Matinalul Prima TV de vineri, emisiunea prezentată de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici a ocupat poziţia a patra în topul audienţelor, în rândul publicului 18-54, din mediul urban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În intervalul 07.00-10.00, emisiunea marca Focus a realizat rating de 0.3% şi o cotă de piaţă de 4.1 procente, în rândul telespectatorilor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban. În minutul de aur, Prima TV a avut o cotă de piaţă de 7.1%.

Invitaţii Focus la "Prima Oră": Sebastian Zachmann, realizator "Insider politic", Georgiana Anicăi, ghid turistic şi George Grigorescu, pilot de raliu şi promotor Cupa Dacia, dar şi ştirile din matinalul Prima TV au plasat postul din portofoliul Clever Media pe locul 4 în preferinţele telespectatorilor.

Momentul de maxim interes al telespectatorilor a fost în interval 07.15 - 07.30, când Prima TV înregistra, pe publicul cu vârste între 18-54 din mediul urban, 0,5 puncte de rating şi 7,1 cotă de piaţă.

Focus la prima oră este un program de ştiri, marca Focus, prezentat de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici, care a debutatîn 1 februarie, 2021. Cu un mix de informaţii de calitate şi subiecte relevante din agenda publică, dar şi invitaţi de calitate, din domenii diverse, matinalul TV a reuşit să se impună în preferinţele publicului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.