Ludovic Orban a comentat decizia ministrului Muncii, aluca Turcan de a îl susţine pe Florin Cîţu în competiţia pentru preşedinţia partidului. Liderul PNL a afirmat că aceasta este un delegat la Congres din cei 5.000 care vor fi prezenţi şi fiecare membru va avea o opţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„E un delegat la Congres”, a precizat Orban, sâmbătă la Botoşani. 
 
El a adăugat care au fost etapele când a susţinut-o pe Raluca Turcan. 
 
„Raluca Turcan a fost susţinută de mine pentru funcţia de prim vicepreşedinte la congresul din 2017, ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaţilor, viceprimer în cabinetul pe care l-am condus şi am susţinut-o şi pentru funcţia de ministru al Muncii la constituirea Guvernului. Dacă are o opţiune este dreptul oricărui membru al PNL să aibă o opţiune. Dar la congres vor veni 5.000 de delegaţi”, a afirmat preşedintele PNL. 
 
Întrebat dacă regretă sprijinul pe care i l-a acordat Ralucăi Turcan de-a lungul timpului, Ludovic Orban a răspuns: „Nu am obiceiul să regret. Am obiceiul să fac analize şi evident întotdeauna oamenii pot să îţi facă surprize. Important e să ştii ce trebuie să faci pe viitor”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.