Liderul PSD Marcel Ciolacu îi răspunde ministrului Proiectelor Europene Cristian Ghinea, care i-a propus să-şi dea demisia dacă PNRR va fi aprobat de Comisia Europeană, afirmând că ”Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligenţa sa, dar i-a zăpăcit pe toţi cu tâmpeniile sale” şi numindu-l”un dezastru” şi un ”un ministru zero”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligenţa sa, dar i-a zăpăcit pe toţi cu tâmpeniile sale. Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai eşti în Guvernul României?! Când toată lumea îţi spune că eşti un dezastru naţional, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?! Cristian, Comisia Europeană a avut timp - în doar 4 ZILE! - să-ţi citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEŞTI! Au citit şi s-au crucit!”, a replicat Ciolacu într-o postare pe Facebook.
El îl întreabă pe ministrul Proiectelor Europene, adresându-i-se pe numele mic, în acelaşi mod în care a procedat şi ministrul, dacă nu i-a fost ruşine să iasă la televizor, acum două zile, şi să mintp nonşalant că totul e ok, deşi ştia foarte bine ce observaţii devastatoare a primit de la Comisia Europeană.
”Cristian, TU eşti un dezastru! ZERO! Cum să îţi spun în ”penerereză” ca să înţelegi şi tu: PLEACĂ ACASĂ!!!! PS: Dacă parlamentarii PNL şi UDMR nu votează moţiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care şi-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanţă şi clienţii săi politici!!!!”, conchide Marcel Ciolacu.
Ministrul Proiectelor Europene Cristian Ghinea îi propune liderului PSD Marcel Ciolacu, după obiecţiile Comisiei Europene faţă de PNRR şi după criticile dure ale liderului social-democrat, ca, dacă PNRR nu va fi aprobat, el să demisioneze de la minister, iar dacă va fi aprobat, cel care demisionează să fie Marcel Ciolacu, care să se retragă de la conducerea partidului, termernul fiind 30 septembrie.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.