Un tânăr din judeţul Prahova a fost rănit, vineri, iar o anexă a casei în care acesta se afla a fost grav avariată de o explozie produsă la o butelie. Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care recipientul a explodat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, deflagraţia a avut loc vineri, într-o anexă a unei case din comuna Şirna, satul Tăriceni.
 
Explozia nu a fost urmată de un incendiu, însă un tânăr de 20 de ani, aflat în zonă, a suferit arsuri de gradele unu şi doi pe o treime din suprafaţa corpului.
 
De asemenea, anexa gospodărească în care s-a produs deflagraţia a fost parţial distrusă, casa nefiind, însă, afectată. 
 
La locul incidentului au fost mobilizate o maşină de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele deflagraţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.