Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, a fost reţinut, joi seară, într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor. Acesta este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii şi procurorii din Ilfov fac cercetări într-un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor.

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au reţinut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate”, a transmis, joi seară, IPJ Ilfov.

Cercetarea se derulează sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Surse judiciare au precizat că una dintre persoanele reţinute este primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, acuzat de act sexual cu minor şi influenţare.

Potrivit www.stirileprotv.ro, Robert Ştefan este bănuit că ar fi violat o fată de numai 12 ani, care a şi născut un copil.

Abuzurile s-ar fi petrecut în 2018, iar copila ar fi fost ameninţată ca să păstreze tăcerea.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.