Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a declarat că filiala nu a decis însă ce candidat va susţine la Congresul din septembrie pentru funcţia de preşedinte al partidului, dar se va lua o decizie în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Noi nu ne pripim, nu ne hazardăm, suntem gazde bune pentru toţi candidaţii, poate mai apar până în 25 septembrie, dar vom lua o decizie, categoric, şi ne-o vom asuma, o vom anunţa public. Însă, până în momentul de faţă nu am discutat nici măcar în forurile statutare această chestiune, dar categoric vom discuta şi ne vom pronunţa cât de curând”, a declarat Alin Nica.
 
După anunţul privind data Congresului PNL la care va fi aleasă conducerea partidului, judeţul Timiş a primit vizita celor doi candidaţi la funcţia de preşedinte. Ludovic Orban a fost la Timişoara sâmbăta trecută, iar Florin Cîţu - joi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.