Deputatul PNL Alexandru Muraru, reprezentantul special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei, a precizat că a cerut joi „intervenţia urgentă a conducerii socialiştilor europeni pentru a opri colaborarea dintre PSD şi partidul neo-fascist AUR. El a adăugat că e pentru prima oară de când România a aderat la UE, când PSD ar pregăti şi vota o moţiune de cenzură alături de o formaţiune extremistă, de factură neo-fascistă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am solicitat oficial, astăzi, intervenţia urgentă a conducerii socialiştilor europeni pentru a opri colaborarea dintre PSD şi partidul neo-fascist, AUR. În Romania a luat naştere o alianţă contra naturii: Socialiştii români sunt aliaţi cu fasciştii pentru a da jos Guvernul.
 
Este pentru prima dată, de la aderarea României la Uniunea Europeană, când PSD ar pregăti şi vota o moţiune de cenzură alături de un partid extremist, de factură neo-fascistă. Practic, prin această acţiune politică, formaţiunea social-democrată s-ar întoarce în urmă cu 30 de ani, când colabora deschis cu formaţiuni extremiste, antisemite, fasciste.
 
Am făcut apel către Partidul Socialiştilor Europeni să condamne public şi să împiedice imediat orice cooperare politică sau asociere între Partidul Social Democrat din România şi Alianţa pentru Unirea Românilor, în orice etapă şi în orice scop”, a scris Alexandru Muraru joi pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.