Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, întrebat miercuri despre calendarul creşterii alocaţiilor pentru copii, că partenerii coaliţiei de guvernare nu sunt ca PSD „care mai avea puţin şi programa creşterea pensiilor, salariilor în sectorul public pe următorii 100 de ani”. „Deocamdată un singur lucru este cert - alocaţiile vor creşte cu acel procent 20% de la 1 ianuarie 2022”, a mai spus Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Decizia coaliţiei a fost foarte simplă - că ne menţinem angajamentul de a dubla alocaţiile conform legii, într-un grafic de creştere. Următoarea tranşă de creştere a alocaţiilor va fi de la 1 ianuarie. Nu suntem ca PSD care mai avea puţin şi programa creşterea pensiilor, salariilor în sectorul public pe următorii 100 de ani. Vedem care este evoluţia economică, vedem care este situaţia bugetară. În funcţie de datele care vin din realitatea economică, vom decide creşterile ulterioare. Deocamdată un singur lucru este cert - alocaţiile vor creşte cu acel procent 20% de la 1 ianuarie 2022”, a explicat Ludovic Orban, întrebat despre subiect miercuri la Parlament. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.