PSD a anunţat că va depune miercuri moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, iar social-democraţii vor avea şi întrebări pentru acesta în legătură cu proiectele prevăzute în PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că în cursul zilei de miercuri va fi depusă o moţiune simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea.

”Vom depune moţiunea simplă împotriva domnului ministru Ghinea şi să fim foarte clari – pe PNRR. Avem nişte întrebări la domnul ministru Ghinea. De ce avem zero euro pentru irigaţii? De ce prioritate de sute de milioane de euro are o destinaţie cu dedicaţie? De ce firmele româneşti nu primesc niciun euro prin PNRR, la capitolul granturi?”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna, a afirmat, marţi seară, că moţiunea anunţată de PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea este ”un exerciţiu de umflat muşchii”, întrucât social-democraţii sunt cel mai puţin îndreptăţii să exprime nemulţumiri.

”E foarte caraghios că PSD (...) a văzut programul înainte, şi-au exprimat punte de vedere, o parte dintre ele au fost preluate. Sunt cel mai puţin îndreptăţii să exprime nemulţumiri, dar...Opoziţia trebuie să facă exerciţiul acesta al moţiunii simple”, a declarat Barna, la TVR 1. 

Acesta a precizat că ”în mod surprinzător au fost luaţi cumva în principal miniştrii USR PLUS”, la depunerea moţiunilor simple.

”E un exerciţiu de umflat muşchii din partea PSD”, a adăugat Dan Barna.
 
Social-democraţii au mai depus moţiuni împotriva miniştrilor Vlad Voiculescu, Claudiu Năsui şi Adrian Oros. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.