Co-preşedintele USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat, marţi seară, referitor la anunţul PSD că va susţine orice demers de demitere a lui Clotilde Armand, că ”e aproape înduioşător să vezi liderul PSD leşinând de grija cetăţenilor”. În plus, Barna afirmă că Sectorul 1 plăteşte gunoiul la preţ de pietre preţioase, lucru care nu poate continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E aproape înduioşător să vezi liderul PSD leşinând de grija cetăţenilor, printr-un discurs super populist (...) I se reproşează unui primar că are grijă de o risipă înfiorătoare a banilor cetăţenilor din respectivul sector”, a declarat, marţi seară, la TVR 1, Dan Barna, întrebat despre declaraţia lui Marcel Ciolacu potrivit căreia PSD a decis să susţină orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand.

Barna a mai precizat că există un contract de aproape 25 de ani, în cadrul căruia se plătesc sume uriaşe de bani pentru colectarea gunoiului.

”Avem un contract de aproape 25 de ani (...) Sectorul 1  plăteşte gunoiul la preţ de pietre preţioase, la preţ de minereu de aur, ori lucrul acesta nu poate fi acceptat”, a mai declarat Barna, precizând că preţurile sunt de patru-cinci ori mai mari decât se plăteşte în orice oraş al ţării.

Marcel Ciolacu a anunţat marţi că PSD a decis să susţină orice iniţiativă cetăţenească prin care să fie organizat un referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.