Gala MTV Video Music Awards va avea loc, cu prezenţă fizică, în luna septembrie a acestui an şi va fi transmisă în direct de la Barclays Center din New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, ceremonia va fi transmisă în mai mult de 175 de ţări, va cuprinde reprezentaţii ale unora dintre cele mai mari staruri ale muzicii şi va sărbători revenirea la divertismentul live.

În preajma celei de-a 20-a comemorări a atentatelor din 11 septembrie, MTV va colabora cu 9/11 Day pentru o serie de activităţi în săptămâna dinaintea VMAs. Această alăturare a MTV cu membri ai comunităţii 9/11, încă din 2001, va aduce un omagiu celor care şi-au pierdut viaţa în atentate, familiilor lor, celor răniţi atunci şi serviciilor de urgenţă.

Detalii despre artiştii care vor susţine recitaluri şi prezentatori vor fi anunţate în săptămânile următoare.

Anul trecut, gala a fost găzduită de Keke Palmer şi a avut loc în format virtual, fără public. Evenimentul a fost urmărit de 6,4 milioane de telespectatori, iar pe reţelele de socializare a generat 41,1 milioane de interacţiuni, potrivit postului de televiziune.

La ceremonia din 2020 au fost prezentate recitaluri BTS, The Black Eyed Peas, DaBaby, The Weeknd, Doja Cat, Maluma cu CNCO şi Ariana Grande.

Lady Gaga a câştigat cinci premii, iar printre laureaţi s-au numărat BTS, Taylor Swift, Doja Cat, Megan Thee Stallion şi Blackpink.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.