Mădălin Roşu, reprezentant al companiei Omniasig, a fost reales pentru al doilea mandat consecutiv ca preşedinte al consiliului director al Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Companiile din industria asigurărilor auto din România şi-au ales membrii în Consiliul Director al BAAR - Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, una dintre cele mai importante asociaţii care reprezintă interesele asigurătorilor de autovehicule din România. Mădălin Roşu, reprezentant al companiei Omniasig, a fost reales pentru al doilea mandat consecutiv ca preşedinte al consiliului director BAAR”, a anunţat BAAR.

Din consiliul director BAAR mai fac parte Emilia Lorincz, membru reales din partea Allianz-Ţiriac Asigurări, Călin Rareş Matei, membru reales din partea Groupama, Raluca Theodora Vişan, membru reales din partea Asirom, iar cel mai nou membru ales este Tanja Blatnik, din partea Euroins.

Împreună, cei cinci membri ai Consiliului Director BAAR îşi propun să continue eforturile de profesionalizare şi maturizare a pieţei asigurărilor auto din România.

„Astăzi, mai mult decât niciodată, pentru a dezvolta proiecte de anvergură şi pentru a schimba paradigme este nevoie de coerenţă, stabilitate, continuitate, predictibilitate, de echipe solide şi dedicate. Avem deja bazele puse, iar în următorii patru ani construim şi dezvoltăm, cu misiunea clară de a fi un centru de competenţă şi excelenţă, un model de integritate, stabilitate, continuitate şi predictibilitate pentru piaţă”, a declarat Mădălin Roşu, preşedintele reales al BAAR.

Noul consiliu director BAAR urmează să-şi intre în atribuţii după obţinerea avizului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) este o asociaţie profesională care are ca membri toate societăţile de asigurare autorizate să practice, pe teritoriul României, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi de tramvaie (RCA).


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.