Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni seară, că alocaţiile vor creşte de la 1 ianuarie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Coaliţia îşi menţine angajamentul de a realiza dublarea alocaţiilor conform legii. Am stabilit să crească alocaţiile. Următoarea creştere va fi la 1 ianuarie 2022, aşa cum este amendamentul la Legea de adoptare a OUG, care a trecut de Senat şi este în dezbatare la Camera Deputaţilor”, a declarat, luni, seară, Ludovic Orban, după şedinţa coaliţiei.

Acesta a precizat că s-a discutat şi despre posibilitatea ca această deczie să fie atacată la CCR: ”Am discutat şi despre această eventualitate. În cazul în care va fi atacată, Guvernul trebuie să fie pregătit să emită OUG”.

Orban a precizat că vor exista în cntinuare cinci tranşe de creştere a alocaţiilor. Prima tranşă va fi la 1 ianuarie 2022, urmând să se decidă, în funcţie de resursele bugetare, când va fi ultima tranşă. 

”Dar vor creşte alocaţiile”, a mai declarat Orban.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.